Discussion:
OLE-error 80004005 starting groupwise when notify is loaded.
(too old to reply)
Hen Savelkoul
2006-02-15 07:42:20 UTC
Permalink
Raw Message
Hi,

A lot of users are getting OLE-error 80004005 when starting the groupwise
client. The message is: Groupwise is not initialized correctly, please run
setup. When the people who are having this problem close their notify
program and start the groupwise client again, it runs without any problem.
Any idea's ?

Environment: windows 98 SE (dutch) with dutch GW6.5 SP5 client and windows
XP SP2 with dutch GW6.5 SP 5 clients.

We have tried completely cleaning and reinstalling the groupwise client,
however this does not solve the problem.

Regards,

Hen
Automatic reply
2006-02-21 09:30:37 UTC
Permalink
Raw Message
Hen,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Do a search of our knowledgebase at http://support.novell.com/search/kb_index.jsp
- Check all of the other support tools and options available at
http://support.novell.com.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://support.novell.com/forums)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://support.novell.com/forums/faq_general.html

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://support.novell.com/forums/
Hen Savelkoul
2006-03-09 10:23:53 UTC
Permalink
Raw Message
This is really a big problem in our organization. Each time when a user
experiences this error and closes notify the error goes away. Isn't anyone
else experiencing this.

We use zenworks to start the notify and groupwise clients, Does this perhaps
have anything to do with it.

Is it a timing issue ?

We have tried uninstalling, cleaning and reinstalling the client, but this
did not fix anything. It seems a notify/groupwise issue.....


Any tips how to start troubleshooting are welcome.

Regards,

Hen
Post by Hen Savelkoul
Op Wo, feb 15, 2006 om 8:42 vm is in bericht
Hi,
A lot of users are getting OLE-error 80004005 when starting the groupwise
client. The message is: Groupwise is not initialized correctly, please run
setup. When the people who are having this problem close their notify
program and start the groupwise client again, it runs without any problem.
Any idea's ?
Environment: windows 98 SE (dutch) with dutch GW6.5 SP5 client and windows
XP SP2 with dutch GW6.5 SP 5 clients.
We have tried completely cleaning and reinstalling the groupwise client,
however this does not solve the problem.
Regards,
Hen
robwierenga
2007-06-15 09:08:02 UTC
Permalink
Raw Message
I have seen thesame problem.
Stopping Notify and the client works Ok.
--
robwierenga
Loading...